WordPress Thema Divi – Review!

16-06-2020
divi thema

Al jaren bouw ik al mijn websites met het thema Divi! Wanneer je gebruikt maakt van WordPress krijg je te maken met thema’s. Er zijn echt duizenden verschillende thema’s op de markt. Dus ik kan me goed voorstellen dat het lastig kiezen…. Want, welk thema is nu geschikt voor jouw droom website?

Ik gebruik het thema Divi voor al mijn klanten, en ik zal eerlijk zijn, ik vind het echt geweldig! Het is een van de meest populaire thema’s op dit moment.Het thema heeft een gemakkelijke page-builder waar je door middel van de slepen en verzetten heel makkelijk je eigen pagina kan bouwen! Daarnaast zijn er honderden websitesjablonen, talloze aanpassings-opties, instellingen, en andere handige functies beschikbaar.

Er zit een heel actief team met developers achter het thema Divi die iedere maand weer voor nieuwe updates zorgen! Zo komen er dus continue nieuwe updates uit en wordt het thema alleen maar beter en beter!

Divi ziet er zeker goed uit op papier, maar is dit het juiste thema voor jouw WordPress-website? Dat is de vraag die ik ga helpen beantwoorden in deze Divi review.

Divi thema voordeel 1:

De builder! De Divi builder is met stipt een van de beste builders die er beschikbaar is. Je kan heel gemakkelijk aan de voorkant van je website bouwen, dus je ziet gelijk wat je doet en wat er veranderd als je iets wijzigt.
Het thema werkt met rijen en kolommen. Daarmee maak je het skelet van je website. Vervolgens kan je in deze kolommen meer dan 40 verschillende modules plaatsen! Enkele voorbeelden van deze modules zijn tekst, afbeelding, video, email-optin, Google Maps, slider, countdown, blog, galerij, en ga zo maar door!

Divi thema voordeel 2:

Responsive! Of terwijl, je website geschikt maken voor desktop, mobiel en tablet. In de divi builder kan je voor iedere rij, module en kolom de instellingen aanpassen per mobiel en desktop. Wil je een titel op desktop heel groot hebben, maar op mobiel wat kleiner? Dan kan je dat apart instellen! Je kunt dus alles apart stijlen voor verschillende apparaten.

Divi thema voordeel 3:

De thema packs! Voor een beginnende website bouwer ideaal om het thema te leren kennen of voorbeelden te gebruiken. Er zijn op dit moment 166 verschillende layout packs beschikbaar. Dit zijn voorbeeld website die altijd over een bepaalde branche gaan. Deze kan je gemakkelijk laden en vervolgens aanpassen naar je eigen stijl. Ik maak hier zelf geen gebruik van omdat ik iedere website op maat ontwerp, maar voor de beginner is dit echt ideaal!

Divi thema voordeel 4:

De prijs! Divi is echt een koopje voor wat je krijgt. Je kan namelijk al voor $249,- een lifetime acces krijgen tot het thema. Dat betekend dus dat je het thema 1 keer hoeft te kopen, en vervolgens voor de rest van je leven hier gebruik van kan maken, en dus ook van alle updates!

Wil je zelf ook aan de slag gaan met het WordPress thema divi?

Klik dan hier om naar de site van Elegant Themes te gaan.

Klik dan vervolgens op Pricing en daar kan je het Lifetime Acces account aanschaffen!

Ik hoop dat ik je enthousiast heb kunnen maken over dit geweldige thema. Ik blijf hier zeker de komende jaren nog gebruik van maken, en ik hoop dat jij dat ook gaat doen!

Wil je liever niet zelf aan je website werken, en wil je gewoon een divi website laten maken? Neem dan gerust contact met mij op en dan kan ik je helpen!

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Hoe win je vertrouwen op je website?

Hoe win je vertrouwen op je website?

8 SEO quick wins om in de gaten te houden

8 SEO quick wins om in de gaten te houden

7 Voordelen van een freelance designer

7 Voordelen van een freelance designer