Professionele branding

Blijf hangen bij jouw doelgroep dankzij een sterk en uniek merk. Wij visualiseren de identiteit van jouw bedrijf.

"
Home 5 Diensten 5 Branding

Creëer eenheid in al je communicatie

Maak een goede eerste indruk met unieke vormgeving. Bij Studio MVP ontwerpen wij indrukwekkende logo’s, huisstijlen en drukwerk die jou onderscheiden van je concurrentie. We vertalen jouw visie naar sterke en herkenbare bedrijfsuitstraling.

Jouw branding pakket

Een sterke huisstijl kan het verschil maken voor jouw bedrijf. Om hier eenheid in te creëren maken we een professioneel branding pakket waarin we de perfecte nieuwe huisstijl ontwikkelen en beschrijven in een overzichtelijke huisstijlgids.

PRIMAIR & SECUNDAIR LOGO – Twee verschillende logo varianten

KLEUREN – Het kleurenpalet wat perfect matched bij jouw merk

LETTERTYPE – Een passende lettertype voor op websites en social media

FOTO’S – Een style guide voor de fotografie

SOCIAL MEDIA – Voorbeelden van social media posts en banners

VISITEKAARTJE – Jouw gegevens volledig in je huisstijl

PATROON – Patronen die overal terug kunnen komen

MOCKUPS – Voorbeelden voor bedrukking voor accessoires en banners

ICONEN – Iconen te gebruiken op website en social media

BRANDINGGUIDE – Het handboek met daarin alle bovenstaande punten

Een ijzersterke branding

Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk, daarom is een sterke, herkenbare bedrijfsuitstraling de basis van iedere organisatie. Een goede en consistente huisstijl is ook van toepassing voor wanneer je een website of webshop wilt laten maken.

Studio MVP ontwerpt unieke vormgeving voor zowel logo’s, drukwerk als complete huisstijlen. Op basis van jouw wensen voor een complete huisstijl of misschien alleen een logo, stellen we een passende offerte. Vervolgens gaan we samen in gesprek over jouw ideeën en de stijl en visie van jouw bedrijf. Met deze input ontwerpen we een branding die de kernwaarden van jouw organisatie versterkt.

Branding

vanaf €1000

Altijd een uniek en maatwerk ontwerp

Verschillende versies om uit te kiezen

Geen limiet op feedback

Binnen één werkdag reactie, beloofd!

Zo gaan we te werk

1. Branding strategie

Voor we kunnen beginnen met ontwerpen, moeten we eerst de strategie bepalen. Samen gaan we kijken naar de kern van jouw bedrijf. Wie zijn jullie, waar sta je voor en wat wil je uitstralen? Deze informatie vormt de basis voor de strategie.

2. Logo ontwerpen

Een logo vormt de basis van je huisstijl. Op basis van de strategie gaan we aan de slag met inspiratie op doen, schetsen en ontwerpen van jullie nieuwe logo. Je ontvangt verschillende concept voorstellen waar je uiteraard feedback op mag geven.

3. Branding creëren

Als we samen tot een logo zijn gekomen gaan we aan de slag met het uitbreiden van het merk. De details van jullie nieuwe merk komt hierdoor tot leven. We bepalen de kleuren, typografie, iconen en patronen en leggen deze vast in een huisstijl handboek.

4. Jouw merk lanceren

Yes! Jouw nieuwe branding is af! We delen de volledige huisstijl met je en zorgen voor een post waarmee je jouw merk kan lanceren. Je ontvangt alle lettertypes, kleuren en bestanden in diverse soorten, afmetingen en kleuren zodat je deze overal voor kan gebruiken.

Overtroffen verwachtingen

Ik ben voor RXTRMUSIC.COM op zoek gegaan naar een website bouwer in het Westland. De voorbeelden die ik bij Menno zag spraken mij direct aan. Het bleek de juiste keuze. Menno denkt mee, reageert snel en het contact is altijd prettig. Maar het belangrijkste natuurlijk: de website is precies geworden wat ik voor ogen had. Mooi design en functioneel. Kortom: wil je een mooie en goede website? Menno regelt het.

Rik bronswijk

RXTR Music

Toen wij onze website www.hrsolar.nl een make-over wilde geven, kwamen we in contact met Menno. Door zijn goede ideeën en fijne communicatie heeft hij ons erg geholpen. Het was fijn samenwerken en er werd snel geschakeld en goed meegedacht. Duidelijke communicatie, kennis van zaken en vlot reageren op vragen. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Onze branding en website is nu overzichtelijk en fris.

Amanda van leeuwen

HRsolar

Veelgestelde vragen

Hoeveel voorstellen ontvang ik?

Studio MVP start met het maken van drie verschillende voorstellen. Deze drie basisideeën hebben allen verschillende denkrichtingen voor het logo. Op basis van jouw keuze voor één van de drie basisideeën werken we het design verder uit. Natuurlijk nemen we hier jouw feedback en ideeën in mee. Samen zorgen we voor een ijzersterk eindresultaat!

Hoelang duur het maken van een branding?

De snelheid van een project hangt uiteraard af van hoe snel we de juiste stijl kunnen vinden en de reactie snelheid. Meestal duurt het traject zo’n 3 – 5 weken.

Krijg ik de bestanden als het logo af is?

Als Studio MVP jouw huisstijl of logo afrondt, sturen we jou alle bestanden voor zowel online als offline gebruik toe. Zo is jouw organisatie volledig in beheer van je eigen logo of huisstijl. Mocht je later een bepaalde versie van het logo nodig hebben – denk aan een jubileum versie – kunnen we dit uiteraard voor je regelen.

Hoe vaak kan ik feedback geven?

Bij Studio MVP hebben wij geen limieten in aantal feedback rondes. Wij vinden dat het logo perfect moet aansluiten bij jullie bedrijf en willen je daarom niet beperken in aantal feedback rondes.