Referenties

In de afgelopen jaren heeft Studio MVP met talloze organisaties uit uiteenlopende branches samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Voor Bongers expeditie wilden we een volledig nieuwe website laten maken. Menno heeft ons daarbij uitstekend geholpen en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
De samenwerking met Menno was zeer prettig, hij kwam eerst ons bedrijf bezoeken om goed te begrijpen wie wij zijn, hij dacht echt mee over het ontwerp , communiceert duidelijk en is no-nonsense.
Studio MVP is een aanrader!

Ralph van der Grijp

Bongers expeditie

Ik heb laatst een website laten maken voor mijn eigen designstudio en ben super tevreden over de samenwerking en natuurlijk mijn website waar ik super blij mee ben! Ik was op zoek naar een professionele website bouwer die mijn wensen volledig kon vertalen naar een sterk ontwerp. Als grafisch vormgever moet mijn website er perfect uitzien en met Menno zijn hulp is dat helemaal gelukt! Super snelle fijne service en een webdesigner die met je meedenkt. Zeker een aanrader!

Sterre Willemsen

Designbyster

Wij, Jelle Home Style, zochten iemand die voor ons een frisse, moderne website kon bouwen. Via Google kwamen wij uit bij MvP en daar hebben wij zeker geen spijt van. Menno heeft voor ons een prachtige website gebouwd en is ook nog eens super snel qua reageren en handelen. Het voelde ook heel erg persoonlijk en vertrouwd, zeker een aanrader. Menno, bedankt namens team Jelle Home Style, uw partner voor woondecoratie & zonwering.

Vanity Verkade-Mondt

Jelle home style

Toen wij onze website www.hrsolar.nl een make-over wilde geven, kwamen we in contact met Menno. Door zijn goede ideeën en fijne communicatie heeft hij ons erg geholpen. Het was fijn samenwerken en er werd snel geschakeld en goed meegedacht. Duidelijke communicatie, kennis van zaken en vlot reageren op vragen. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De website is nu overzichtelijk, fris en duidelijk, precies wat we voor ogen hadden.

Amanda van Leeuwen

HRsolar

Studio MVP / Menno is heel fijn om mee samen te werken. We hebben mooie resultaten bereikt in het maken van een nieuwe website voor een agrarische klant. Hij is creatief, werkt goed, snel en projectmatig, behaalt deadlines en is heel responsive. Het project verliep gestroomlijnd met een mooi resultaat voor de klant! Zijn bedrijf is een aanrader!

Elena Ozeritskaya

Totam Seeds / Fresh Insight

Het is heel prettig samenwerken met Menno. Hij denkt mee over de invullingen van de website en komt met goede tips. Dit gaf mij veel vertrouwen. Hij luisterde goed naar de wensen die ik had waardoor de samenwerking vlot verliep. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het is duidelijke, overzichtelijke en toffe website geworden!

Jessica van der Wilk

Yes! Bruidswerk

Via, via ben ik bij Menno terecht gekomen. Ik heb er heel erg lang over nagedacht om mijn website te laten uitbesteden. Uiteindelijk ben ik ontzettend blij om dit toch te doen. Menno luistert heel goed naar je wensen en vertaald deze dan naar een ontwerp. Ook communiceert Menno erg snel en past die ook gelijk iets aan als je dit vraagt. Kortom heel fijn om mee samen te werken. Ik ben super blij met hoe alles uiteindelijk is geworden!

Studio Chardee

Chardee Kroonen

Studio Chardee

Ik ben voor RXTRMUSIC.COM op zoek gegaan naar een website bouwer in het Westland. De voorbeelden die ik bij Menno zag spraken mij direct aan. Het bleek de juiste keuze. Menno denkt mee, reageert snel en het contact is altijd prettig. Maar het belangrijkste natuurlijk: de website is precies geworden wat ik voor ogen had. Mooi design en functioneel. Kortom: wil je een mooie en goede website? Menno regelt het.

RXTR Music

Rik Bronswijk

RXTR Musix

Via via kwamen we bij Menno terecht. Gekeken naar de websites die Menno gebouwd heeft zagen we al dat het niet anders kon dat wij ook een mooie website zouden krijgen. Menno is zeer flexibel en dat werkt erg prettig. Met vragen heb je altijd snel antwoord en hierdoor konden we heel snel schakelen en de website in een kort tijdsbestek online zetten. Alles was ook mogelijk. We zijn erg tevreden met het resultaat. Top service!

Tom Koene

SK Roses
Wij van BERG wilde graag onze site volledig vernieuwen en wisten al goed wat we met onze site wilde vertellen. Menno heeft onze ideeën qua tekst goed kunnen vertalen naar de juiste vormgeving en uitstraling. Na een paar voorgesprekken en regelmatig met elkaar te hebben overlegd kwamen we samen tot een prachtig eindresultaat waar we hartstikke trots op zijn!

Ben van Adrichem

BERG Ruimtescheppen

Toen ik besloten had dat het tijd was voor een professionele website voor mijn bedrijf TriBalans (yoga, ademcoaching en massage), kreeg ik van meerdere kanten het advies om deze door Menno van Paassen te laten bouwen. Ik ben blij met dat besluit en de keuze. De website is prachtig geworden en de samenwerking is heel prettig verlopen. Positief vind ik dat Menno vriendelijk, duidelijk, open en creatief is. Vooraf gaf hij een heldere uitleg over hoe het proces van het bouwen eruitziet. Heel fijn is dat Menno op een goede manier meedenkt om een inzicht over de wensen te krijgen voor onder andere de kleur en de uitstraling. Hij geeft tips en mogelijkheden bij vragen en de communicatie tijdens het bouwen verloopt op een prettige en vlotte manier. 

Miranda van der Maarel

Tribalans

Voor expertise op gebied van webdesign, een strakke vormgeving, een goed functionerende webshop en top hosting bent u bij Menno van Paassen aan het juiste adres. Wat de samenwerking erg prettig maakt is Menno zijn flexibele instelling, het meedenken en professioneel advies gedurende het gehele traject. In de beginfase waren wij zoekende naar juiste vorm en de beste opzet van onze website. Uiteraard zijn deze aanpassingen direct meegenomen in de nieuwe webshop. Ook na de zoveelste aanpassing of wijziging heeft hij ons nooit het gevoel gegeven dat hij zich hieraan stoorde of de zaak wilde afraffelen. Dit leidt tot het allerbeste resultaat; een schitterende webshop om trots op te zijn!

Frank van der Meijs

Avance Roses

Wij konden Menno al en hoefden dan ook niet na te denken wie onze website zou bouwen. Dit moest op korte termijn gebeuren en dit was voor hem geen enkel probleem. Aangezien wij recent zijn gestart heeft Menno ons door het proces geloodst en ook snel iets geweldigs in elkaar gezet. Door te vertellen wie wij zijn en hoe wij het bedrijf zien, kon Menno dit omzetten in de huisstijl en de website. Het is een fijn gevoel te weten, dat onze website in goede handen is. De communicatie loopt altijd soepel en Menno is ook altijd bereidt om mee te denken en te adviseren.

Sandra van der Klink

DS Vloeren

Menno bedankt voor de mooie werkbare website. Op deze manier kunnen wij, via het door jou aangemaakte frame, zelf onze website up-to-date houden. Wat ik erg op prijs heb gesteld is de snelle aanpak en duidelijke uitleg. Top!

Esther Chang

Leen van Heusden

Ik ben nog steeds erg blij dat ik via min netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!

Jesper van Mil

Van mil Bouwprojecten
Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties.

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment
Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno van Paassen, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno van Studio MVP is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Het is echt een plezier om met deze freelance designer mee samen te werken. Voor iedereen die nog steeds op zoek is naar een webdesigner: geloof ons, je moet Menno hebben!

David van Kruiselbergen

Oude Kerk Evenementen
We wisten (als Marketingbureau) heel goed wat we wilde en hoe het er ongeveer uit moest zien, maar Menno dacht mee vanuit de gebruiker/bezoeker en wist het idee tot een hoger niveau te brengen. Door regelmatig te sparren en meerdere tussenopleveringen waren we constant op de hoogte en konden we indien nodig direct feedback geven. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Het verliep heel soepel, dus zeer tevreden!

Ashley Alleman

Purple Wire
Ik wist al dat Menno creatief, flexibel en klantgericht werkt, maar hij heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Toen ik het concept voor www.kunstwandelingdelft.nl bij hem neerlegde, reageerde hij meteen enthousiast: ‘Leuk, ik houd van uitdagingen.’ En dat heeft hij bewezen. Mijn ambitie was om de website rond 1/7 in de lucht te hebben; 3/6 was alles al klaar. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen: een strakke plattegrond, een lay-out met verrassende Delfts blauwe accenten en een heldere navigatiestructuur. Ik ben apetrots. Dank je wel Menno. Je bent een echte professional die ik van harte aan iedereen aanbeveel!

Geert de Vries

Kunstwandeling Delft

Wij zijn ontzetten blij met de diensten die Menno heeft geleverd. We waren hard toe aan een nieuwe website en Menno heeft ons goed advies gegeven met betrekking tot content en navigatie van de pagina’s. Zijn eerste ontwerp voor de huisstijl van de pagina was direct een succes. We hadden een pittige opdracht voor hem qua complexiteit van de website, maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen. Vooral het fijne samenwerken en de snelle reactie op al onze vragen, maakt Menno tot een ideale website partner!

Gwen Hanssen

Oude Delft Makelaardij

Via iemand uit mijn netwerk kwam ik in contact met Menno. Ik had al een ruwe schets gemaakt van hoe ik het ontwerp zou willen voor mijn site. Menno heeft mij verder begeleid met adviezen, voorstellen en samen hebben we de kleuren en indelingen verder uitgewerkt. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Menno heeft goed aangevoeld wat mijn wensen waren en dat vervolgens kunnen vertalen. Ik vond het een heel fijn traject, waar ik met veel plezier aan terug denk. Ik zou Menno zeker aanbevelen!

Sandra Kulsen

Studio SK

Ons festival had behoefte aan een betere website. Aangezien wij er zelf allemaal te weinig verstand van hebben kwamen we terecht bij Menno. Menno heeft ons uitstekend geadviseerd en daarnaast vertaalde hij onze wensen vrij vlot in een fraaie website waar we heel erg blij mee zijn. Daarnaast behandelde hij heel snel onze vragen en was hij nooit te beroerd om ons nogmaals te helpen als wij “even niet meer wisten” hoe wij onze site moesten onderhouden.  Wij zijn dan ook heel erg blij met de samenwerking die wij met Menno hebben!

Arjan van der Windt

Meadow Festival

Menno is een webdeveloper waar je op kan bouwen. Hij komt zijn afspraken na en levert kwaliteit. Door de goede samenwerking is er een mooie website en webshop tot stand gekomen.

Brian van der Gaag

Powerport

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Menno heeft voor ons bedrijf de huisstijl en diverse andere ontwerpen gemaakt. Hierbij denkt hij mee vanuit zijn expertise hoe ons vraagstuk het beste kan worden omgezet in een mooi en functioneel design. Door zijn aanpak ontvangen we altijd razendsnel een ontwerp dat voldoet aan onze verwachtingen.

Remco Beugels

B00

De samenwerking met Menno van Paassen ervaren wij als erg fijn. Het was prettig om met Menno samen te werken want hij was erg fijn in de omgang. Daarnaast wist hij helder uit te leggen hoe het proces zou verlopen. Ook kon hij met duidelijke stappen richting de deadline werken en wiste beide partijen waar ze aan toe waren

Albert Eikelenboom

Van Wensen BV

Menno heeft diverse producten voor ons ontwikkeld: aanpassing van ons logo naar onze wensen, een beursfolder en een mooie, functionele website. Het is prettig werken met Menno; hij reageert snel en communiceert duidelijk. Hij verdiept zich goed in product en bedrijf om zo een passend en compleet ontwerp te maken. Hij denkt goed mee en komt met leuke nieuwe ideeën.

Lizanne Visser

Alpine Engineering

Naar aanleiding van de referenties op de website hebben wij besloten om de website onder te brengen bij Menno. Wij hadden best hoge eisen waaraan de website moest voldoen en daar is zeker aan voldaan tot grote tevredenheid. De samenwerking om tot dit resultaat ging ook vlekkeloos. Duidelijke communicatie, korte lijnen en afspraken die nagekomen worden. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen een frisse start te krijgen met deze website.
Logo Fixtures and Fasteneres

Mark Haringsma

Fixtues and Fasteners