Welkom in the Most Valuable Place

03-09-2019
most valuable place

Bij deze wil ik je welkom heten op mijn blog, genaamd The Most Valuable Place. Op deze plek wil ik je wekelijks gaan helpen door waardevolle informatie te delen. Een plek waar jij, of jouw bedrijf meer van kan leren over het inzetten van websites, webshops en social media, en dat start vanaf vandaag!

In de artikelen die gaan komen wil ik je op een persoonlijke manier mijn blik op verschillende onderwerpen geven, gewoon alsof we samen een kopje koffie aan het drinken zijn. Hierdoor hoop ik dat je mij beter leert kennen, en dat je er ook nog wat van kan leren. Uiteraard wil ik jou ook graag leren kennen, dus twijfel niet om een reactie achter te laten en de discussie aan te gaan!

Wat kan ik verwachten?

De onderwerpen die ik op deze waardevolle plek wil gaan behandelen zullen vanuit mijn eigen perspectief geschreven worden. Ik zal je alvast geruststellen, ik ben niet de grootste expert, en heb het vak zeker ook niet uitgevonden. Wél ben ik al op jonge leeftijd begonnen met het werken en samenwerken als grafisch ontwerper en website bouwer. Door deze ervaring heb ik al veel fouten mogen maken, of andere fouten zien maken. Met deze ervaring wil ik jouw meenemen naar het einde van de regenboog, of terwijl, het meest waardevolle plekje op het internet!

Ik wil mijn kennis, ervaringen én fouten met jou gaan delen! De inzichten en onderwerpen die je kan gaan verwachten op deze blog zullen altijd iets met de volgende onderwerpen te maken hebben:

  • Design
  • Websites
  • Branding
  • Webshops
  • Ondernemen

Ik wil het gaan hebben over hoe deze onderwerpen voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Hierbij ga ik zeker niet té technisch in op deze onderwerpen, maar bespreek ik ze op manier dat jij er wat aan heb, iets van kan leren, en ook nog is kan toepassen op je eigen bedrijf, website of webshop! En dit allemaal wil ik je helemaal gratis aanbieden op een wekelijkse basis. Dus wil je nou niks missen van deze artikelen? Claim dan nu jouw plekje in The Most Valuable Place!

Waarom The Most Valuable Place?

Op het moment dat ik wilde gaan beginnen met het schrijven van een blog wilde ik dit niet zomaar een blog noemen. Het moest meer worden dan dat. Ik wilde graag dat het een plek zou worden, waar informatie van waarde gedeeld kan worden. Geen ellenlange artikelen met moeilijke termen en technische begrippen. Maar een toegankelijke waardevolle plek, waarin ik je hopelijk kan inspireren en kan aanzetten tot actie! Daarom heb ik deze blog the Most Valuable Place genoemd. Daarnaast heeft het natuurlijk ook een mooie connectie met mijn naam, Menno van Paassen.

Ik hoop dat je veel plezier heb aan het lezen van mijn artikelen. Mocht je geïnspireerd zijn geraakt, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik sta altijd open voor fijne gesprekken met goede ideeën. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Hoe spreek je je doelgroep aan?

Hoe spreek je je doelgroep aan?

Waarom heb ik mijn bedrijfsnaam veranderd?

Waarom heb ik mijn bedrijfsnaam veranderd?

Is jouw website een online visitekaartje of haalt hij klanten binnen?

Is jouw website een online visitekaartje of haalt hij klanten binnen?