Waarom bied ik een website workshop aan?

26-05-2020

Deel dit artikel in je eigen netwerk

Sinds een aantal weken bied ik ook de mogelijkheid om een website workshop te volgen! In plaats van dat ik een website voor je bouw, gaan we de website binnen 1 dag helemaal met ze tweetjes maken.

Normaal gesproken doen we dit bij mij op kantoor, maar gezien de corona crisis kan het ook gemakkelijk op afstand! Deze workshop is bedoeld voor kleine ondernemers die een eenvoudige website willen en niet te veel kunnen investeren. Of, mocht je het gewoon leuk vinden om zelf creatief bezig te zijn met je website? Dan is deze website workshop echt wat voor jou!

Omdat we de website binnen 1 dag gaan maken kan ik de website aanbieden voor €500,-. Hierdoor kan je binnen 1 dag snel en relatief goedkoop een eigen website online hebben!

Als resultaat van deze website krijg je het volgende:

  • Je leert hoe je binnen 1 dag jouw eigen website kan bouwen.
  • Je kunt omgaan met WordPress.
  • Je leert hoe je pagina’s kan bouwen met Divi.
  • Je weet wat je moet doen om van je bezoekers klanten te maken.
  • Je leert hoe je jouw website gevonden kan laten worden.

 

Waarom bied ik een website workshop aan?

Ik kwam er achter dat ik vaak aanvragen kreeg voor het maken van een nieuwe website van relatief kleine of startende ondernemers. Een gemiddelde website kost bij mij vaak rond de €1500,-. Uiteraard wil ik iedere klant serieus helpen en gaan we het gesprek aan zodat ik een op maat gemaakte offerte voor ze kan maken. Echter was dan vaak het resultaat dat het budget niet toereikend is. Daarom bied ik dit soort ondernemers aan de mogelijkheid om een workshop te volgen!

Een website binnen 1 dag online? Kan dat wel?
Om een website binnen 1 dag kunnen te maken is er uiteraard wel enige voorbereiding nodig. Door van te voren goed in kaart te brengen wat je wilt kunnen we tijdens de workshop dag gelijk aan de slag.

Content
Zo kan je dankzij mijn interactieve PDF kan je gemakkelijk al je content schrijven. Het is belangrijk dat je weet welke pagina’s je wilt maken, en welke teksten en afbeeldingen je hierop wilt plaatsen.

Website
Om tijdens de workshop gelijk aan de slag te kunnen met het uitleggen en bouwen van de website is het belangrijk dat je van te voren al een domeinnaam en hosting aangeschaft heb. Ook is het belangrijk dat er al een WordPress installatie is uitgevoerd. Ik zal je hier natuurlijk mee helpen!

Ook een workshop website bouwen volgen tijdens de corona crisis?

Lijkt het jou wat om de workshop website bouwen te volgen? Dan kunnen we op afstand door middel van teamviewer en skype samen werken aan jouw nieuwe website! Ik leg je stap voor stap uit wat je moet doen, en dat terwijl je gewoon thuis achter je computer zit!

Klik hier om naar de informatiepagina van de Workshop website bouwen in wordpress te gaan.

Dit artikel is geschreven door:

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *