Kunstwandeling Delft

Een website voor een kunstwandeling route in Delft

challenge accepted!

Voor Geert de Vries van Copyplatform heb ik een website ontwikkeld voor een kuntwandeling door Delft heen! Deze unieke delfste website is nu online te bewonderen. Je kan natuurlijk ook de kunstwandeling gaan lopen!

met wie hebben wij deze opdracht uitgevoerd?
Copyplatform
wat waren onze taken?
website ontwerp, website development
ontdek het live resultaat

Hoe kijkt Kunstwandeling Delft terug op dit project?

Ik wist al dat Menno creatief, flexibel en klantgericht werkt, maar hij heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Toen ik het concept voor www.kunstwandelingdelft.nl bij hem neerlegde, reageerde hij meteen enthousiast: ‘Leuk, ik houd van uitdagingen.’ En dat heeft hij bewezen. Mijn ambitie was om de website rond 1/7 in de lucht te hebben; 3/6 was alles al klaar. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen: een strakke plattegrond, een lay-out met verrassende Delfts blauwe accenten en een heldere navigatiestructuur. Ik ben apetrots. Dank je wel Menno. Je bent een echte professional die ik van harte aan iedereen aanbeveel!
- Geert de Vries

Wil jij ook zo'n gave website?

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Menno om jouw ideeën te bespreken! Samen maken we een plan om jouw online kansen te benutten.
Studio MVP scoort een 4.9 uit 5 op basis van 20 reviews.