DS Vloeren

Een website voor een vloeren specialist.

challenge accepted!

Voor Danny Steenbergen mocht ik een website ontwikkelen voor zijn eigen bedrijf. Danny Steenbergen van DS Vloeren is al 20 jaar werkzaam in het stoffeerders vak. Hij kan je helpen met een PVC vloer, tapijt, trappen, egaliseren en nog veel meer! Allemaal te zien op zijn website!

met wie hebben wij deze opdracht uitgevoerd?
DS Vloeren
wat waren onze taken?
Vormgeving, website ontwerp, website ontwikkeling
ontdek het live resultaat

Hoe kijkt DS Vloeren terug op dit project?

Wij konden Menno al en hoefden dan ook niet na te denken wie onze website zou bouwen. Dit moest op korte termijn gebeuren en dit was voor hem geen enkel probleem. Aangezien wij recent zijn gestart heeft Menno ons door het proces geloodst en ook snel iets geweldigs in elkaar gezet. Door te vertellen wie wij zijn en hoe wij het bedrijf zien, kon Menno dit omzetten in de huisstijl en de website. Het is een fijn gevoel te weten, dat onze website in goede handen is. De communicatie loopt altijd soepel en Menno is ook altijd bereidt om mee te denken en te adviseren.
- Sandra van der Klink, DSVloeren

Wil jij ook zo'n gave website?

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Menno om jouw idee├źn te bespreken! Samen maken we een plan om jouw online kansen te benutten.
Studio MVP scoort een 4.9 uit 5 op basis van 20 reviews.