Privacy Policy

Laatst bijgewerkt op: 19-02-2021

Deze privacy policy is alleen van toepassing op de specifieke website https://studiomvp.nl/

Bij Studio MVP is privacy erg belangrijk. Om te laten zien dat ik transparant om ga met de gegevens van de bezoekers van deze website zijn de verwerkingen hieronder weergegeven.

 

Verwerkingen

Contactformulier

– Naam

– E-mailadres

Doel

U te kunnen bellen en/of te e-mailen indien u contact met ons heeft opgenomen via het contactformulier.

Grondslag

– Gerechtvaardigd belang:

Door het opnemen van contact middels het contactformulier of de mail geeft u aan contact te willen met ons. Wij willen u natuurlijk graag helpen door uw gegevens te gebruiken zodat wij u kunnen contacteren.

Bewaartermijn

Studio MVP bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Hierom bewaren wij uw gegevens niet langer dan 2 maanden na het laatste contact mits er geen andere grondslag en/of doelstelling ontstaan is gedurende eerdergenoemde periode.

Gedeeld

De gegevens worden alleen in het mailsysteem (Mac mail) van Studio MVP opgeslagen. 

Voor de rest worden de gegevens alleen gedeeld als hier een wettelijke verplichting voor is.

Afspraakformulier

– Naam

– Emailadres

– Telefoonnummer (Indien ingevuld)

– Adres (Indien ingevuld)

– Organisatie (Indien ingevuld)

Doel

De afspraak na te kunnen komen die u heeft ingepland via het afspraakformulier.

Grondslag

– Gerechtvaardigd belang:

Door het inplannen van een afspraak geeft u aan een afspraak te willen met ons. Wij willen u natuurlijk graag helpen door uw gegevens te gebruiken zodat wij bij deze afspraak kunnen zijn.

Bewaartermijn

Menno van Paassen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Hierom bewaren wij uw gegevens niet langer dan 2 maanden na het laatste contact mits er geen andere grondslag en/of doelstelling ontstaan is gedurende eerdergenoemde periode.

Gedeeld

De gegevens worden alleen in het mail– en agendasysteem van Studio MVP opgeslagen. Voor de rest worden de gegevens alleen gedeeld als hier een wettelijke verplichting voor is.

Cookies

Studio MVP maakt alleen gebruik van analytische cookies welke alleen aanwezig zijn voor de juiste werking van onze website.

Overzicht gebruikte noodzakelijke cookies:

Cookie Functie Party Vervaltijd
_ga Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Google 2 jaar
_gat Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Google 24 uur
_gid Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen Google 1 minuut
pll_language Het kunnen gebruiken van verschillende talen op de website. Lingotek 1 jaar
_cfduid Wordt gebruikt om IP–beveiligingsrestricties te overschrijven. Cloudfare Per sessie
_calendly_session Om bezoekers van elkaar te kunnen onderscheiden. Calendly Per sessie

 

Rechten

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Om de gegevens in te kunnen zien, aan te passen of te verwijderen kan er contact opgenomen worden via info@studiomvp.nl

Studio MVP wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Contactgegevens:

Website: https://studiomvp.nl/

Mail: info@studiomvp.nl