Mijn eerste E-book!

12-05-2020
e-book

Ik ben nu al ongeveer 8 maanden bezig met deze blog! Bijna iedere week post ik een nieuw artikel over een onderwerp binnen mijn vakgebied. Ik ben er achter gekomen dat ik het erg leuk vind om mijn kennis te delen met jou! Daarnaast merk ik ook langzaam dat mijn ‘schrijf-skills’ langzaam aan het verbeteren zijn. Daarom heb ik een aantal weken geleden mijzelf overgehaald om te wagen aan het schrijven van mijn eerste E-book!

Wat voor E-book heb ik geschreven?

Ik heb namelijk een E-book geschreven genaamd: “Hoe schrijf je een goede website briefing?”. Een klein PDF bestandje met daarin 10 pagina’s aan waardevolle informatie.

Klik hier om het E-book te downloaden.

Het E-book behandeld alle onderdelen waar je als opdrachtgever goed over na moet denken wanneer je een website laat maken. Ik merkte namelijk dat nieuwe klanten vaak niet weten hoe een website maken te werk gaat. Door dit E-book te downloaden kan je er achter komen hoe je jezelf zo goed mogelijk kan voorbereiden op het laten maken van een nieuwe website.

Wanneer je een nieuw website laat ontwikkelen door een webdesigner is het belangrijk om goed na te denken over hoe deze website eruit moet gaan zien. Voordat je de investering maakt moet je voor jezelf duidelijk hebben wat de website voor jouw bedrijf moet gaan betekenen.

Als je dit van te voren goed uitwerkt in een website briefing weet je zeker dat je aan alle stappen hebt nagedacht. Kom er dankzij mijn gratis E-book achter welke stappen er zijn tijdens het schrijven van een website briefing.
In mijn E-book leer je supersnel hoe je een website briefing moet schrijven. Deze kan je gebruiken om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe website zijn doel gaat behalen!

Daarnaast is ook een gratis template inbegrepen waarin je jouw website briefing kan invullen. Als je deze ingevuld naar je webdesigner toestuurt kan hij aan de hand van jouw briefing een gerichte offerte maken voor jouw website!

Mocht je overwegen om een nieuwe website te laten maken dan adviseer ik je om dit E-book te downloaden en de template in te vullen! Stuur je ingevulde template naar mij toe en ik kan een op maat gemaakt en vrijblijvende offerte voor je samenstellen die je dezelfde dag nog in je mailbox ontvangt! Ik kijk nu al uit naar jouw website briefing!

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Maak kennis met de zeven heuristieken

Maak kennis met de zeven heuristieken

Wat vind ik de beste wordpress plugins?

Wat vind ik de beste wordpress plugins?