Mijn doelen voor 2021!

14-01-2021
Doelen 2021

Wat zijn mijn doelen voor 2021? Een aantal blog artikelen terug heb ik het gehad over hoe je doelen moet stellen voor het komende jaar. Dus uiteraard heb ik ook zelf nagedacht over wat ik dit komende jaar wil bereiken met mijn bedrijf!

Ik geloof er zelf in dat je je doelen moet uitspreken om ze uit te laten komen. Dus daarom wil ik in dit artikel mijn doelen met jou delen zodat we volgend jaar kunnen kijken wat ervan gekomen is!

 

Stagiaire

Ten eerste wil ik mijn bedrijf een beetje gaan uitbreiden door in September met een stagiaire te gaan werken. Mijn bedrijf is steeds meer aan het groeien en ik merk dat er mooie leerzame taken soms te lang blijven liggen. Daarom denk ik dat een stagiaire een goede manier kan zijn om te experimenteren met een uitbreiding. Persoonlijk vind ik dit een spannende stap, omdat ik dan echt iemand moet gaan begeleiden en deze persoon hopelijk veel te leren! Daarnaast zal mijn bedrijf dan gaan groeien van 1 naar 2 personen. Dit lijkt een kleine stap, maar in feite is dit dus een verdubbeling van de beschikbare uren.

Aangezien ik dit doel echt wil gaan realiseren ben ik al begonnen met het traject om een een erkend leerbedrijf te worden. Hierdoor kan ik gaan zoeken naar een Media stagiaire die zich bezig kan houden met het bedenken van Social Media strategieën, content, het schrijven van blog artikelen, merk positionering en strategie. Dus bij deze alvast een kleine oproep, ben jij of ken jij iemand die vanaf September 2021 op zoek is naar een stage in de regio Westland? Neem dan even contact met mij op via info@smvp.smvpklanten.nl.

 

Bedrijfsverandering

In 2021 ben ik ook van plan om afscheid nemen van mijn huidige bedrijfsnaam. Of beter gezegd, ik ga eigenlijk nu pas werken met een bedrijfsnaam. Sinds de oprichting van mijn bedrijf hanteer ik mijn eigen naam, Menno van Paassen als bedrijfsnaam. Ik heb hier toen bewust voor gekozen zodat ik in de beginfase gemakkelijk vanuit mijn eigen netwerk mijn naamsbekendheid kon laten groeien. Nu, zo’n 2,5 jaar later denk ik dat het een mooi moment is voor de volgende stap. Wat deze nieuwe bedrijfsnaam gaat worden, hoe dit er allemaal uit gaat zien en wanneer dit gaat gebeuren houd ik voor nu nog even geheim ;).

 

Omzetgroei

Tot slot wil ik uiteraard ook dat mijn bedrijf in omzet en winst weer gaat groeien. 2020 was voor mij ondanks corona toch een mooi jaar waarin ik een goede groei heb gerealiseerd van 156%. Dit was hoger dan ik in het begin van het jaar had ingeschat, dus iets waar ik natuurlijk erg blij en trots op ben! Voor het komende jaar ben ik van plan om hier weer verder in te groeien ten opzichte van 2020. Hiervoor is mijn doel om met 120% te groeien qua omzet zonder hiervoor extra kosten te hoeven maken.

3 hele verschillende doelen, alledrie met hun eigen uitdaging, maar wel haalbaar. Het is belangrijk om doelen te stellen waar je voor moet en wil vechten. Maar uiteraard moeten ze bij voorbaat niet onmogelijk zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ik eind 2021 terug ga kijken op dit blog artikel!

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Inspiratie opdoen voor je nieuwe website?

Inspiratie opdoen voor je nieuwe website?

SEO Checklist Westland

SEO Checklist Westland

Hoeveel is een website waard?

Hoeveel is een website waard?