Menno van Paassen gaat verder als Studio MVP

01-06-2021
Menno van Paassen

Menno van Paassen Freelance Design gaat vanaf 1 juni verder onder de nieuwe naam Studio MVP. De Lierse designstudio maakt hiermee de stap van freelance designer naar een professioneel bureau voor vormgeving van websites en webshops voor gevestigde ordes. “Een nieuw, professioneel merk die beter aansluit bij de kwaliteit van onze projecten, met de persoonlijke en flexibele aanpak die men van ons gewend is”, vertelt eigenaar Menno van Paassen.

Na 3 succesvolle jaren is het tijd voor het Westlandse bedrijf om de volgende stap te maken. “Met Studio MVP gaan we verder onder een professionele naam die past bij het vakwerk wat we leveren aan onze klanten. Sinds de oprichting in 2018 zijn onze opdrachten een stuk omvangrijker en professioneler van aard. Daarom introduceren we een nieuwe naam die vertrouwen biedt aan onze opdrachtgevers”, aldus Menno.

 

Nieuwe naam, zelfde kernwaarden

Menno van Paassen Freelance Design was vooral uit praktische overwegingen gekozen: “Als jonge, afstuderende ondernemer moest ik het hebben van mijn persoonlijke netwerk. Ook was ik via de kwekerij van mijn vader Ab van Paassen in contact gekomen met diverse Westlandse ondernemers voor wie ik aan de slag kon. Om voor hen herkenbaar te zijn koos ik voor mijn eigen naam als bedrijfsnaam”, aldus van Paassen. De herkenbaarheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak blijft onderdeel van het nieuwe merk, net als Menno’s initialen, die ook een knipoog zijn naar de termen Most Valuable Player en Minimum Viable Product.

Westlands design

De klanten van Studio MVP komen allang niet meer voort uit zijn persoonlijke netwerk en ondertussen werkt het bedrijf samen met gevestigde ordes, toch is Menno het meest op zijn plek wanneer zijn bedrijf samenwerkt met ondernemers uit de regio. “Deze ondernemers doen hun werk met veel plezier en hebben dezelfde ‘niet-lullen-maar-poetsen’-mentaliteit als Studio MVP. Doordat je op hetzelfde niveau praat en denkt zie je mooie resultaten ontstaan”, vertelt de designer, “De resultaten van onze websites zijn meetbaar, het is dan ook fantastisch om te zien dat ons unieke design zorgt voor positieve impact bij onze opdrachtgevers en concrete doelen daadwerkelijk worden behaald, zoals meer klanten, een betere positie in de sector of het werven van nieuwe personeelsleden.”

Als geboren en getogen Westlander verwacht Menno van Paassen ook onder zijn nieuwe merknaam nog volop in de groene sector actief te blijven, maar sluit hij zeker andere sectoren niet uit. “Misschien is het wel het mooiste aan het ondernemerschap dat je van zoveel verschillende bedrijven mag leren en dit weer kan meenemen in andere sectoren. We kunnen veel van elkaar leren!”, aldus de eigenaar van Studio MVP.

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Deze pagina’s zijn onmisbaar op jouw website!

Deze pagina’s zijn onmisbaar op jouw website!

Hoe maak je je website sneller?

Hoe maak je je website sneller?

Terugblikken op 2020

Terugblikken op 2020