Krijg jij ook hoofdpijn van hosting en domein?

04-02-2020
hosting

Laat mij je hosting en je domeinnaam regelen! Voor veel mensen is het aanschaffen van hosting en domeinnaam vaak een ‘pain in the ass’. En dat kan ik heel goed begrijpen! Ik vond het zelf ook altijd ingewikkeld. Want wat heb je nou eigenlijk nodig? Hoeveel schijfruimte, dataverkeer, mailboxen, SSL certificaten en ga zo maar door.

Hosting en Domein

Zodra je uiteindelijk weet wat je nodig hebt, bij welk hosting bedrijf ga je je dan bij aansluiten? Er zijn heel veel verschillende bedrijven die adverteren met: “Uw website online vanaf 1 euro per maand?” Maar dit is vaak een mooie reclame techniek, want vaak rekenen deze bedrijven voor de eerste 6 maanden 1 euro, maar gaat het daarna al snel omhoog naar 8, 9 of 10 euro per maand.
Daarom krijg ik altijd vaak de volgende vragen van mijn klanten:

  • Bij welk hostingbedrijf moet ik mij aansluiten?
  • Welk pakket heb ik nodig?
  • Kan jij het niet voor mij regelen?

Omdat ik mijn klanten graag wil ontzorgen, heb ik een tijdje geleden besloten om mijn klanten de mogelijkheid te bieden om door mij de hosting, domein, mail en SSL certificaten moeten regelen.

Op deze manier kan ik zorgen voor de exacte hosting die ze nodig hebben en hoeven de klanten niet de kiezen tussen ingewikkelde pakketten met allerlei technische termen. Hierbij zitten er geen goedkope reclame technieken verborgen, maar is er gewoon een vaste prijs voor iedere website.

 

De hosting pakketten die ik aan mijn klanten aanbiedt kosten €85,- per jaar. Voor dit geld regel ik de volledige setup:

  • Aanschaffen van het domeinnaam
  • Koppelen van het hostingpakket
  • Activeren van een SSL certificaat
  • Aanmaken van de e mailaccounts en doorgeven van de inloggegevens

Is dit iets wat je graag wilt voor uw website? Neem dan gerust contact met mij op en laat mij je hosting en domeinnaam regelen! Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor de instellingen, pakketten, contracten en ga zo maar door!

Wil je daarnaast ook een website laten maken? Stuur mij gerust een mailtje of geef me even een belletje.

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Mijn doelen voor 2021!

Mijn doelen voor 2021!

Het volledige website proces

Het volledige website proces

Is jouw website een online visitekaartje of haalt hij klanten binnen?

Is jouw website een online visitekaartje of haalt hij klanten binnen?