Hoeveel kost website onderhoud?

19-11-2019
website onderhoud

Zodra je website af is en in de lucht hangt, betekent dit niet dat hij voor altijd zo kan blijven staan. Je moet altijd aan je website blijven sleutelen om het maximale resultaat eruit te halen. Daarom vandaag in een nieuw artikel van The Most Valuable Place, hoeveel kost website onderhoud?

Waarom website onderhoud?

Voor een website is het erg belangrijk dat deze continue up-to-date blijft. De online wereld staat namelijk nooit stil en daarom moet uw website dat ook niet doen. Stil staan is in dit geval gelijk aan achteruitgang. Het is van groot belang dat het onderhoud van uw website op een goede manier wordt uitgevoerd. Aanpassingen maken en updaten van uw website kunnen namelijk bepaalde risico’s met zich mee brengen. Daarom wil ik u graag helpen om deze risico’s te ontnemen.

Hoeveel kost website onderhoud bij Menno van Paassen?

Nadat ik uw website heb ontworpen en ontwikkeld kan u bij mij website onderhoud afnemen. Voor 50 euro (excl. btw) per maand ontneem ik al uw zorgen van uw website. Door gebruik te maken van deze onderhoudsservice kan ik er voor zorgen dat uw website altijd up-to-date blijft en geen gevaren loopt. Hierdoor loopt u geen risico dat er iets erg gebeurt met uw site. Daarnaast kunnen kleine aanpassingen snel worden uitgevoerd, zodat u zelf hier geen tijd aan hoeft te verspillen.

  • Wat zit er allemaal bij deze website onderhoud?
  • WordPress update’s
  • Thema update’s
  • Plugin update’s
  • Website monitoren
  • SEO Update’s (Zoekmachineoptimalisatie)
  • Kleine aanpassingen
  • Backups
  • Site beveiliging

Daarnaast kunnen we natuurlijk ook altijd de mogelijkheden bespreken als het gaat om conversie optimalisatie van uw website. Ook kunnen we samen gaan werken aan het opzetten van een uitgewerkte advertentie campagne voor op Google of Facebook.

Heeft u nog vragen of interesse in mijn website onderhoud service? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik sta altijd open voor uw vragen of wensen!

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Hoe maak je je website sneller?

Hoe maak je je website sneller?

Hoe spreek je je doelgroep aan?

Hoe spreek je je doelgroep aan?

Jouw ideale klant bepalen

Jouw ideale klant bepalen