Dit was 2022!

23-12-2022

Yes, 2022 was een fantastisch jaar voor Studio MVP! We hebben hard gewerkt aan tal van nieuwe projecten en hebben onszelf op veel manieren verbeterd. Ieder jaar vind ik het belangrijk om terug te blikken op het afgelopen jaar, want daar kun je veel van leren en het biedt een goed perspectief voor de doelen van het komende jaar.

B.V.

Het afgelopen jaar, 2022, was het eerste jaar waarin mijn bedrijf opereerde als een B.V. Vanaf 1 januari werkte ik niet langer als ZZP’er, maar als een volwaardige B.V. In feite veranderde er niet zoveel maar het voelde toch als een mooie stap vooruit als ondernemer.

Stagiaire

Dit jaar begon met de komst van onze eerste stagiair, Nienke, bij Studio MVP. Haar stage was gericht op het onderzoeken van manieren om onze klantenservice te verbeteren door het hele proces van A tot Z in kaart te brengen en naar verbeterkansen te zoeken. Daarnaast was het doel om ons interne proces achter de schermen overzichtelijker te maken voor het beheer van al onze projecten. Nienke heeft haar stage met een 7 heeft afgerond, wat betekent dat ze geslaagd is voor haar opdracht.

Meer projecten dan ooit!

Intussen bleef het aantal en de omvang van onze projecten toenemen, wat ervoor zorgde dat ik, Menno, steeds drukker werd. Dit leidde tot het idee om te onderzoeken of het mogelijk was om ons personeelsbestand te verdubbelen van 1 naar 2, om onze projecten efficiënter aan te kunnen pakken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Eerste personeel

Tijdens haar stage gaf Nienke al aan dat ze graag bij Studio MVP zou willen komen werken, wat voor mij een hele eer was. Natuurlijk had ik geen idee hoe ik dat aan moest pakken of wat er allemaal bij kwam kijken en hoe dit mijn bedrijf zou beïnvloeden. Maar na alles te hebben uitgerekend, heb ik de sprong gewaagd en besloten om er vol voor te gaan. En met succes, want Nienke was na de eerste maand al meteen Medewerker van de maand! 😉

Nieuw personeel, nieuwe website!

Tijdens mijn zomervakantie vind ik het altijd leuk om te werken aan een hobbyproject, en dit jaar was dat het vernieuwen van de Studio MVP-website. Tijdens het vernieuwen van de website heeft ook de huisstijl een update gekregen, wat leuk is om te zien omdat het merk steeds professioneler en krachtiger wordt. Tegelijkertijd is het na 4 jaar nog steeds redelijk hetzelfde als voorheen.

Gezonde groei

Nu het jaar bijna ten einde is, kunnen we terugkijken op een gezonde groei. Geen explosieve groei, maar een mooie stijgende lijn die we sinds de oprichting van de onderneming hebben behouden. Zo hou ik het het liefst.

We merken wel dat we nu dat Nienke volledig is ingewerkt, meer projecten aankunnen. Dus als je je website naar het volgende niveau wilt tillen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is geschreven door:

Andere bekeken ook

Hoelang duurt het om een website te laten maken?

Hoelang duurt het om een website te laten maken?

Wat zijn de Webdesign trends van 2020?

Wat zijn de Webdesign trends van 2020?

Waarom je een website nodig hebt voor mond tot mond reclame.

Waarom je een website nodig hebt voor mond tot mond reclame.