Website onderhoud

Jouw website altijd up-to-date, opgeslagen en goed beveiligd!

"
Nienke de groot
Home 5 Diensten 5 Website onderhoud

Houd je website in top conditie!

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je website is het belangrijk om deze zo fit mogelijk te houden! Daarom is het belangrijk om je website te laten onderhouden. Door dit regelmatig te doen ben je verzekerd dat je website snel, up-to-date en beveiligd blijft. Daarnaast geeft een onderhoudsbeurt jouw ook de mogelijkheden om enkele kleine aanpassingen uit te laten voeren op je website. De onderhoudsbeurt á €60,- (excl. btw) per keer zorgt ervoor dat jouw site in top conditie blijft!

SEO Update’s

De vindbaarheid van de website verbeteren is iets waar je continue aan kan blijven werken. Ik onderzoek de zoekopdrachten van de bezoekers en verbeter de teksten waar mogelijk.

Producten

Website backup

Ik maak een kopie van de website en sla deze op zodat we de website altijd terug kunnen zetten mocht dat ooit nodig zijn.

Site beveiliging

Ik laat de website scannen en voer verschillende veiligheids controles uit om de kans op een hack zo veel mogelijk te verkleinen.

Software update’s

Zorgvuldig updaten van de verschillende software programma’s zoals WordPress, het thema en de diverse plugin’s. Dit moet goed uitgevoerd worden om zeker te weten dat alles goed met elkaar blijft werken.

Pagina controle’s

Na de software update’s controleer ik de gehele website om te kijken of deze nog naar behoren functioneert.

Statistieken

onderhoud rapport

Na het uitvoeren van het website onderhoud ontvang je een rapport met daarin alle informatie van wat er is uitgevoerd.

Website onderhoud

Naast alle onderhouds ingrepen die ik uitvoer heb je de hele maand de mogelijkheid om kleine aanpassingen uit te laten voeren op je website. Wil je iets kleins laten aanpassen op je website? Zoals een tekst, afbeelding of indeling? Mail dan naar support@studiomvp.nl.

Om er zeker van te zijn dat je website goed blijft functioneren raad ik aan om je website minimaal ieder kwartaal te laten onderhouden, maar het liefst maandelijks!

Onderhoud

€60 per keer

Binnen één werkdag reactie, beloofd!