Website laten maken Schipluiden

Wij maken websites die opvallen. Ons unieke design en een strategische invulling zorgen ervoor dat jouw bezoekers klanten worden.

"

Home 5 Diensten 5 Website laten maken Schipluiden

Laat je website voor je werken

Een goede Website laten maken Schipluiden kan veel meer betekenen dan alleen een online visitekaartje. Studio MVP ontwerpt en ontwikkelt jouw nieuwe website op basis van een opmaatgemaakte strategie die werkt voor jouw markt, doelgroep en doelen.

op maat gemaakt ontwerp

Professioneel en uniek design voor een betrouwbare uitstraling die past bij jouw organisatie.

Gericht op resultaat

Strategisch ontwerp om doelen zoals meer omzet, zichtbaarheid en conversie te behalen.

Eenvoudig aanpasbaar

Gemakkelijk en snel zelf tekst en beeld wijzigen in ons eigen WordPress CMS-systeem.

Goed vindbaar

Door onze Google-optimalisatie wordt jouw website beloond met een hoge positie in de zoekresultaten.

Hoge laadsnelheid

Niks zo vervelend als een trage website; om bezoekers langer te behouden zijn onze websites supersnel.

Geschikt voor mobiel

Onze websites worden niet alleen mooi weergegeven op desktop, maar ook op mobiel en tablet.

Ruim 100 bedrijven gingen u voor

SkiMachine

SkiMachine

Indoor ski simulators

Totam Seeds

Totam Seeds

Tomatenzaad veredelingsbedrijf

Een website die perfect aansluit

Wil je een Website laten maken Schipluiden bij Studio MVP? Wij ontwerpen unieke websites met het beoogde doel en de eindgebruiker in het achterhoofd. We zorgen niet alleen voor een uniek design waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt, maar ook voor een sterke strategie om jouw doelen te bereiken.

Bij Studio MVP zijn wij geen website fabriek. Daarom werken wij niet met standaard pakketten of prijzen, maar altijd een op maat gemaakte offerte. Eentje waar precies alles in zit wat jouw bedrijf kan wensen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over essentiële of juist overbodige functionaliteiten. Binnen deze offerte krijg je een vaste projectprijs, dus ook geen onverwachte verassingen achteraf! Daarnaast kunnen wij bij Studio MVP jou ook ontzorgen op het gebied van webhosting en website onderhoud.

Website

vanaf €1500

Altijd een uniek en maatwerk ontwerp

Precies de pagina’s die jij nodig heb

Alle gewenste koppelingen

Eindeloze modules beschikbaar

Binnen één werkdag reactie, beloofd!

Hoe werkt een Website laten maken Schipluiden?

1. Koffie!
Samenwerken? Leuk! Neem gerust contact met ons op om te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën namelijk! Tijdens deze kennismaking sparren we over de ideeën, wensen en doelen die jij hebt voor jouw website. Op basis hiervan maken wij een offerte die aansluit bij jouw ideaalbeeld.
2. De offerte
Na onze meeting ontvang je een opmaatgemaakte offerte in je mailbox! Deze offerte wordt opgesteld op basis van jouw opgegeven wensen en doelen. We maken een helder en gedetailleerd overzicht van de diensten die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Zo weet je precies wat je krijgt voor je geld.
3. Akkoord? Aan de slag!
Akkoord op de offerte? Bedankt voor het vertrouwen! Studio MVP gaat er alles aan doen om een succes te maken van jouw nieuwe website, dat is zeker! Na akkoord vragen we je naast een aanbetaling, ook om jouw logo, afbeeldingen en teksten, zodat we een vliegende start kunnen maken.
4. Strategisch ontwerp
Een goede strategie is de basis van een sterke website. Als we al jouw input binnen hebben, starten we daarom eerst met het strategisch ontwerp. Dat houdt in dat we de markt van jouw organisatie, doelgroep en doelstellingen volledig uitpluizen. Aan de hand van de resultaten en jouw huisstijl maken we een visueel ontwerp van jouw nieuwe website, deze delen we tussendoor regelmatig met je zodat je hier feedback op kunt leveren.
5. Ontwikkeling
Blij met het strategisch ontwerp? Dan gaan we van start met de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Natuurlijk doen we dit op een tijdelijke testomgeving, zodat je huidige website gewoon in de lucht kan blijven. We starten met je homepage en werken daarna alle pagina’s af. Ook zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website supersnel is, geoptimaliseerd is voor Google en ook mooi toont op mobiel en tablet.
6. De puntjes op de i
Als alle webpagina’s af zijn en de website geoptimaliseerd is, vragen we je nog één keer om kritisch naar de website te kijken en feedback te leveren. We gaan voor een perfect eindresultaat en dat is pas behaald als jij hem helemaal perfect vindt! Helemaal tevreden? Dan gaan we de livegang van dit nieuwe pareltje inplannen.
7. We gaan live!

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is live! We zorgen dat de livegang soepel verloopt en verwijzen alle pagina’s van je oude website door naar de nieuwe links. Natuurlijk koppelen we jouw nieuwe website ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat jij de goede prestaties en resultaten zelf bij kunt houden.

8. Nazorg
Na dit mooie project samen, zwaaien we natuurlijk niet meteen af! In de weken nadat jouw website live is gegaan staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen we je graag met het oplossen van kleine problemen. Daarna kan je uiteraard gebruik maken van onze website onderhoudsservice.

Een greep uit onze samenwerkingen

Overtroffen verwachtingen

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno van Paassen, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno van Studio MVP is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Het is echt een plezier om met deze freelance designer mee samen te werken. Voor iedereen die nog steeds op zoek is naar een webdesigner: geloof ons, je moet Menno hebben!

David van Kruiselbergen

Oude Kerk Evenementen

We wisten (als Marketingbureau) heel goed wat we wilde en hoe het er ongeveer uit moest zien, maar Menno dacht mee vanuit de gebruiker/bezoeker en wist het idee tot een hoger niveau te brengen. Door regelmatig te sparren en meerdere tussenopleveringen waren we constant op de hoogte en konden we indien nodig direct feedback geven. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Het verliep heel soepel, dus zeer tevreden!

Ashley Alleman

Purple Wire

Ik ben nog steeds erg blij dat ik via min netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!

Jesper van Mil

Van Mil Bouwprojecten

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties.

Erns van Hartevelt

Food Recruitment

Handig om te weten over website laten maken Westland

Een Website laten maken Schipluiden is altijd spannend. Over het algemeen is het een investering die je niet vaak doet, daarom is het begrijpelijk dat je wellicht met wat vragen zit voordat je deze volgende stap gaat zetten. Daarom beantwoorden we deze veel gestelde vragen graag!

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Gemiddeld duurt de bouwfase van een website vier weken. Tussendoor hebben we regelmatig contact met elkaar en geven we je de tijd om feedback te geven. Afhankelijk van de tijd jij nodig hebt om feedback te geven, duren de meeste projecten tussen de één a twee maanden.

Waarom moet ik kiezen voor Studio MVP?

Vooropgesteld: niks moet natuurlijk! Wel zijn we ontzettend enthousiast om jouw doelen helder te vertalen naar jouw nieuwe website. We leveren niet alleen mooie ontwerpen, maar ons webdesign westland werkt ook écht voor jouw organisatie. We ontwerpen en ontwikkelen jouw website namelijk op basis van een opmaatgemaakte strategie die werkt voor jouw markt en doelgroep en aansluit bij jouw doelen. Daarnaast werken we met een klein, bevlogen team. Bij Studio MVP is dus sprake van korte lijnen waardoor we direct de telefoon opnemen en nog dezelfde dag reageren op jouw mail. Met onze ervaring hebben we al ruime ervaring in verschillende website, webshop en branding projecten.

In welk systeem bouw jij je websites?

Als je door Studio MVP een nieuwe website laat maken gebeurd dit altijd in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Echter maken we geen gebruik van de standaard templates waar veel gebruikers WordPress van kennen. We gebruiken het systeem enkel als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken. Ook kunnen we dankzij dit systeem later gemakkelijk je website uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van jouw nieuwe website kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doorvoeren. Door het toegankelijke systeem hoef je niet in codes te zitten, maar kan je in een visuele versie aan de voorkant gemakkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen. Na afloop van het project spreken we nog een keer af en leggen we alles van A tot Z uit. Wil je dit liever aan Studio MVP over laten? Doormiddel van een onderhoudscontract passen wij maandelijks jouw website aan, mocht je hier behoefte aan hebben.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, gelukkig niet. Studio MVP houdt van heldere afspraken. Een Website laten maken Schipluiden bij ons is dan ook een eenmalige investering. De website die wij voor je ontwikkelen is speciaal gemaakt voor jouw bedrijf. De prijs van de offerte is dan ook de prijs die je betaald voor jouw website. Uiteraard krijg je wel de mogelijkheid om de website door ons te laten onderhouden, maar hier ben je geheel vrij in.

Kan ik mijn website hosten bij Studio MVP?

Jazeker! Mocht je nog geen website hebben dan kunnen wij ook de hosting voor je regelen. Wij schaffen een domeinnaam voor je aan, zorgen voor jouw e-mailadressen en regelen dat je website in de lucht gaat én blijft. Voor €100,- (excl. btw) per jaar hoef je je daar dus geen zorgen meer om te maken.

Wat is er bij een website laten maken allemaal mogelijk?

 • Uniek ontwerp wat aansluit bij jouw bedrijf
 • Duidelijke strategie voor meer klanten
 • Heldere navigatie
 • Mooie en duidelijke footer
 • Koppeling aan Google Analytics
 • Koppeling aan Google Search Console
 • Uitleg over zelf aanpassingen maken
 • Contact formulieren
 • Google Maps kaartjes
 • Blog sectie
 • Instagram feed op je website
 • reCAPTCHA v3 beveiliging
 • Website hosting
 • SSL certificaat
 • Diverse e-mail adressen
 • Iedere pagina geschikt voor ieder scherm
 • Diverse feedback momenten
 • Deskundige support