Restaurant website laten maken

Wij creëren websites die zich onderscheiden. Dankzij onze unieke design en een strategische invulling zorgen we ervoor dat jouw bezoekers klanten worden.

"

Home 5 Diensten 5 Restaurant website laten maken

Laat je website voor je werken

Een goede Restaurant website laten maken kan veel meer betekenen dan alleen maar een online visitekaartje. Studio MVP ontwerpt en ontwikkelt jouw nieuwe website op basis van een op maat gemaakte strategie die afgestemd is op jouw markt, doelgroep en doelstellingen.

op maat gemaakt ontwerp

Een professioneel en uniek ontwerp voor een betrouwbare uitstraling die naadloos aansluit bij jouw organisatie.

Gericht op resultaat

Strategisch ontwerp gericht op het bereiken van doelen zoals verhoogde omzet, zichtbaarheid en verbeterde conversie.

Eenvoudig aanpasbaar

Eenvoudig en snel tekst en afbeeldingen zelf aanpassen binnen ons eigen WordPress CMS-systeem.

Goed vindbaar

Dankzij onze Google-optimalisatie behaalt jouw website een hoge positie in de zoekresultaten als beloning.

Hoge laadsnelheid

Niets is zo vervelend als een trage website; onze websites zijn supersnel om bezoekers langer vast te houden.

Geschikt voor mobiel

Onze websites worden niet alleen prachtig weergegeven op desktop, maar ook op mobiele apparaten en tablets.

Ruim 100 bedrijven gingen u voor

SkiMachine

SkiMachine

Indoor ski simulators

Marketing in beeld

Marketing in beeld

Trek aandacht met displays

Een website die perfect aansluit

Wil je een Restaurant website laten maken bij Studio MVP? Wij ontwerpen unieke websites met het beoogde doel en de eindgebruiker in het achterhoofd. We zorgen niet alleen voor een uniek design waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt, maar ook voor een sterke strategie om jouw doelen te bereiken.

Bij Studio MVP zijn wij geen website fabriek. Daarom bieden we geen standaardpakketten of prijzen, maar altijd een op maat gemaakte offerte die alles omvat wat jouw bedrijf nodig heeft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over essentiële of overbodige functies. Binnen deze offerte ontvang je een vaste projectprijs, dus geen onverwachte verrassingen achteraf! Bovendien kunnen wij bij Studio MVP je ook ontzorgen op het gebied van webhosting en website onderhoud.

Website

vanaf €2000

Altijd een uniek en maatwerk ontwerp

Precies de pagina’s die jij nodig heb

Alle gewenste koppelingen

Eindeloze modules beschikbaar

Binnen één werkdag reactie, beloofd!

Hoe werkt een Restaurant website laten maken?

1. Koffie!
Samenwerken? Leuk! Neem gerust contact met ons op om te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën namelijk! Tijdens deze kennismaking sparren we over de ideeën, wensen en doelen die jij hebt voor jouw website. Op basis hiervan maken wij een offerte die aansluit bij jouw ideaalbeeld.
2. De offerte
Na onze meeting ontvang je een opmaatgemaakte offerte in je mailbox! Deze offerte wordt opgesteld op basis van jouw opgegeven wensen en doelen. We maken een helder en gedetailleerd overzicht van de diensten die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Zo weet je precies wat je krijgt voor je geld.
3. Akkoord? Aan de slag!
Akkoord op de offerte? Bedankt voor het vertrouwen! Studio MVP gaat er alles aan doen om een succes te maken van jouw nieuwe website, dat is zeker! Na akkoord vragen we je naast een aanbetaling, ook om jouw logo, afbeeldingen en teksten, zodat we een vliegende start kunnen maken.
4. Strategisch ontwerp
Een goede strategie is de basis van een sterke website. Als we al jouw input binnen hebben, starten we daarom eerst met het strategisch ontwerp. Dat houdt in dat we de markt van jouw organisatie, doelgroep en doelstellingen volledig uitpluizen. Aan de hand van de resultaten en jouw huisstijl maken we een visueel ontwerp van jouw nieuwe website, deze delen we tussendoor regelmatig met je zodat je hier feedback op kunt leveren.
5. Ontwikkeling
Blij met het strategisch ontwerp? Dan gaan we van start met de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Natuurlijk doen we dit op een tijdelijke testomgeving, zodat je huidige website gewoon in de lucht kan blijven. We starten met je homepage en werken daarna alle pagina’s af. Ook zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website supersnel is, geoptimaliseerd is voor Google en ook mooi toont op mobiel en tablet.
6. De puntjes op de i
Als alle webpagina’s af zijn en de website geoptimaliseerd is, vragen we je nog één keer om kritisch naar de website te kijken en feedback te leveren. We gaan voor een perfect eindresultaat en dat is pas behaald als jij hem helemaal perfect vindt! Helemaal tevreden? Dan gaan we de livegang van dit nieuwe pareltje inplannen.
7. We gaan live!

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is live! We zorgen dat de livegang soepel verloopt en verwijzen alle pagina’s van je oude website door naar de nieuwe links. Natuurlijk koppelen we jouw nieuwe website ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat jij de goede prestaties en resultaten zelf bij kunt houden.

8. Nazorg
Na dit mooie project samen, zwaaien we natuurlijk niet meteen af! In de weken nadat jouw website live is gegaan staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen we je graag met het oplossen van kleine problemen. Daarna kan je uiteraard gebruik maken van onze website onderhoudsservice.

Een greep uit onze samenwerkingen

In iedere sector actief in het Westland

Studio MVP is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites voor diverse sectoren. We begrijpen dat elke branche unieke doelstellingen, wensen en doelgroepen heeft. Daarom vermijden we standaard templates en creëren we opvallende, op maat gemaakte ontwerpen voor elk bedrijf.

Of je nu actief bent in de tuinbouw, industrie, bouw, transport, detailhandel, horeca, kunst en cultuur, media, milieudiensten, juridische dienstverlening, sociale diensten, sport, technologie of een andere sector, wij zijn er om jouw online aanwezigheid te versterken. Ons team begint met een grondige analyse van jouw bedrijf, zodat we een website kunnen ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos functioneert op alle apparaten.

Kies Studio MVP voor uniek webdesign en doelgerichte ontwikkeling, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Bereik vandaag nog jouw online doelen met ons als jouw betrouwbare partner.

Overtroffen verwachtingen

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno van Paassen, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno van Studio MVP is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Het is echt een plezier om met deze freelance designer mee samen te werken. Voor iedereen die nog steeds op zoek is naar een webdesigner: geloof ons, je moet Menno hebben!

David van Kruiselbergen

Oude Kerk Evenementen

We wisten (als Marketingbureau) heel goed wat we wilde en hoe het er ongeveer uit moest zien, maar Menno dacht mee vanuit de gebruiker/bezoeker en wist het idee tot een hoger niveau te brengen. Door regelmatig te sparren en meerdere tussenopleveringen waren we constant op de hoogte en konden we indien nodig direct feedback geven. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Het verliep heel soepel, dus zeer tevreden!

Ashley Alleman

Purple Wire

Ik ben nog steeds erg blij dat ik via min netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!

Jesper van Mil

Van Mil Bouwprojecten

Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties.

Erns van Hartevelt

Food Recruitment

Handig om te weten over website laten maken Westland

Een Restaurant website laten maken is altijd spannend. Over het algemeen is het een investering die je niet vaak doet, daarom is het begrijpelijk dat je wellicht met wat vragen zit voordat je deze volgende stap gaat zetten. Daarom beantwoorden we deze veel gestelde vragen graag!

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Gemiddeld duurt de bouwfase van een website vier weken. Gedurende deze tijd houden we regelmatig contact en bieden we je de gelegenheid om feedback te geven. De meeste projecten duren doorgaans tussen één en twee maanden, afhankelijk van de tijd die jij nodig hebt om feedback te verstrekken.

Wat word er van jou verwacht tijdens het proces?

De klant levert teksten en foto’s aan voor de nieuwe website. Heb je moeite met het schrijven van teksten of weet je niet goed waar te beginnen? Wij zijn er om je te begeleiden en aan te geven welke specifieke teksten we nodig hebben. Bovendien beschikken we over contacten met ervaren copywriters en professionele fotograven. Gedurende het proces houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang, tonen we welke pagina’s we hebben ontwikkeld, en vragen we om jouw feedback.

Hoeveel feedback rondes zijn er?

We hanteren geen vast maximum aantal feedbackrondes. Tijdens de ontwerpfase staat het de klant vrij om zo vaak feedback te geven als nodig, over de uitstraling en het ontwerp. Zodra de homepagina is goedgekeurd, gaan we over naar de developmentfase waarin de website wordt gebouwd. Ook hier gaan we door, tot dat alle betrokken blij zijn met het resultaat.

Waarom moet ik kiezen voor Studio MVP?

Vooropgesteld: niets is natuurlijk verplicht! We zijn echter zeer enthousiast om jouw doelen duidelijk te vertalen naar jouw nieuwe website. We leveren niet alleen mooie ontwerpen, maar ons webdesign westland werkt ook écht voor jouw organisatie. We ontwerpen en ontwikkelen jouw website namelijk op basis van een op maat gemaakte strategie die werkt voor jouw markt en doelgroep en aansluit bij jouw doelen. Bij Studio MVP zijn de communicatielijnen kort, wat betekent dat we direct de telefoon opnemen en nog dezelfde dag reageren op jouw e-mails. Met onze ervaring hebben we al ruime ervaring in verschillende website, webshop en branding projecten.

In welk systeem bouw jij je websites?

Als je door Studio MVP een nieuwe website laat maken gebeurd dit altijd in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Echter maken we geen gebruik van de standaard templates waar veel gebruikers WordPress van kennen. We gebruiken het systeem enkel als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken. Bovendien stelt dit systeem ons in staat om je website in de toekomst eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld met een webshop.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na de oplevering van jouw nieuwe website kun je eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen. Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem hoef je niet met code te werken, maar kun je tekst en afbeeldingen moeiteloos aanpassen via een visuele interface aan de voorkant. Na afloop van het project spreken we nog een keer af en leggen we alles van A tot Z uit. Wil je dit liever aan Studio MVP over laten? Doormiddel van een onderhoudscontract passen wij maandelijks jouw website aan, mocht je hier behoefte aan hebben.

Zit ik vast aan een abonnement?

De website zelf is een eenmalige investering. De prijs van de offerte is dan ook de prijs die je betaald voor jouw website. Om zo lang mogelijk te genieten van je website, is het belangrijk om je website te laten onderhouden na de oplevering. De kosten van het website onderhoud bedragen €60,- (excl. btw) per keer. De minimale afname van het website onderhoud is ieder kwartaal.

Kan ik mijn website hosten bij Studio MVP?

Absoluut! Als je nog geen website hebt, kunnen wij ook de hosting voor je regelen. We zullen een domeinnaam voor je aanschaffen, jouw e-mailadressen configureren en ervoor zorgen dat je website online is en blijft draaien. Voor slechts €100,- per jaar (exclusief btw) hoef je je dus geen zorgen meer te maken over deze aspecten.

Wat is er bij een website laten maken allemaal mogelijk?

 • Uniek ontwerp wat aansluit bij jouw bedrijf
 • Duidelijke strategie voor meer klanten
 • Heldere navigatie
 • Mooie en duidelijke footer
 • Koppeling aan Google Analytics
 • Koppeling aan Google Search Console
 • Uitleg over zelf aanpassingen maken
 • Contact formulieren
 • Google Maps kaartjes
 • Blog sectie
 • Instagram feed op je website
 • reCAPTCHA v3 beveiliging
 • Website hosting
 • SSL certificaat
 • Diverse e-mail adressen
 • Iedere pagina geschikt voor ieder scherm
 • Diverse feedback momenten
 • Deskundige support