Website laten maken door een echt Westlands bedrijf.

Bij Studio MVP maken wij websites die opvallen. Ons unieke design en een strategische invulling zorgen ervoor dat jouw bezoekers klanten worden.

"
Menno van Paassen

Home 5 Diensten 5 Website laten maken

Laat je website voor je werken

Een goede website laten maken betekend veel meer dan een online visitekaartje. Studio MVP ontwikkelt jouw nieuwe website op basis van een op maat gemaakte strategie die werkt voor jouw markt, doelgroep en doelen.

op maat gemaakt ontwerp

Professioneel en uniek design voor een betrouwbare uitstraling die past bij jouw organisatie.

Gericht op resultaat

Strategisch ontwerp om doelen zoals meer omzet, zichtbaarheid en conversie te behalen.

Eenvoudig aanpasbaar

Gemakkelijk en snel zelf tekst en beeld wijzigen in ons eigen WordPress CMS-systeem.

Goed vindbaar

Door onze Google-optimalisatie wordt jouw website beloond met een hoge positie in de zoekresultaten.

Hoge laadsnelheid

Niks zo vervelend als een trage website; om bezoekers langer te behouden zijn onze websites supersnel.

Geschikt voor mobiel

Onze websites worden niet alleen mooi weergegeven op desktop, maar ook op mobiel en tablet.

Ruim 100 bedrijven gingen u voor

YesBruidswerk!

YesBruidswerk!

Bruidsboeket, corsages en aankleding

Berg Ruimte Scheppen

Berg Ruimte Scheppen

Ruimte scheppen in de tuinbouwsector.

Een website die perfect aansluit

Een website laten maken bij Studio MVP? Wij ontwerpen unieke websites met het beoogde doel en de eindgebruiker in het achterhoofd. We zorgen niet alleen voor een uniek design waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt, maar ook voor een sterke strategie om jouw doelen te bereiken.

Bij Studio MVP zijn wij geen website fabriek. Daarom werken wij niet met standaard pakketten of prijzen, maar altijd een op maat gemaakte offerte. Eentje waar precies alles in zit wat jouw bedrijf kan wensen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over essentiële of juist overbodige functionaliteiten. Binnen deze offerte krijg je een vaste projectprijs, dus ook geen onverwachte verassingen achteraf! Daarnaast kunnen wij bij Studio MVP jou ook ontzorgen op het gebied van webhosting en website onderhoud.

Website

vanaf €1500

Altijd een uniek en maatwerk ontwerp

Precies de pagina’s die jij nodig heb

Alle gewenste koppelingen

Eindeloze modules beschikbaar

Binnen één werkdag reactie, beloofd!

Over ons

Dankzij onze Westlandse mentaliteit weten wij van aanpakken. Duidelijke communicatie en afspraken waarmaken, dat vinden wij belangrijk! De westlandse tuinders geschiedenis zit bij ons in het DNA, en dat brengt veel kennis met zich mee over de markt.

Daarom leveren we niet alleen mooie ontwerpen, maar ons design werkt ook écht voor jouw organisatie. Of dat een tuinbouw bedrijf is, of compleet iets anders maakt voor ons niets uit! We ontwerpen namelijk op basis van een opmaatgemaakte strategie die aansluit bij de doelen, markt en doelgroep van jouw bedrijf. Het eindresultaat? Een sterke website die zichtbare resultaten boekt.

Hoe werkt een website laten maken?

1. Koffie!
Samenwerken? Leuk! Neem gerust contact met ons op om te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën namelijk! Tijdens deze kennismaking sparren we over de ideeën, wensen en doelen die jij hebt voor jouw website. Op basis hiervan maken wij een offerte die aansluit bij jouw ideaalbeeld.
2. De offerte
Na onze meeting ontvang je een opmaatgemaakte offerte in je mailbox! Deze offerte wordt opgesteld op basis van jouw opgegeven wensen en doelen. We maken een helder en gedetailleerd overzicht van de diensten die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Zo weet je precies wat je krijgt voor je geld.
3. Akkoord? Aan de slag!
Akkoord op de offerte? Bedankt voor het vertrouwen! Studio MVP gaat er alles aan doen om een succes te maken van jouw nieuwe website, dat is zeker! Na akkoord vragen we je naast een aanbetaling, ook om jouw logo, afbeeldingen en teksten, zodat we een vliegende start kunnen maken.
4. Strategisch ontwerp
Een goede strategie is de basis van een sterke website. Als we al jouw input binnen hebben, starten we daarom eerst met het strategisch ontwerp. Dat houdt in dat we de markt van jouw organisatie, doelgroep en doelstellingen volledig uitpluizen. Aan de hand van de resultaten en jouw branding maken we een visueel ontwerp van jouw nieuwe website, deze delen we tussendoor regelmatig met je zodat je hier feedback op kunt leveren.
5. Ontwikkeling
Blij met het strategisch ontwerp? Dan gaan we van start met de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Natuurlijk doen we dit op een tijdelijke testomgeving, zodat je huidige website gewoon in de lucht kan blijven. We starten met je homepage en werken daarna alle pagina’s af. Ook zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website supersnel is, geoptimaliseerd is voor Google en ook mooi toont op mobiel en tablet.
6. De puntjes op de i
Als alle webpagina’s af zijn en de website geoptimaliseerd is, vragen we je nog één keer om kritisch naar de website te kijken en feedback te leveren. We gaan voor een perfect eindresultaat en dat is pas behaald als jij hem helemaal perfect vindt! Helemaal tevreden? Dan gaan we de livegang van dit nieuwe pareltje inplannen.
7. We gaan live!

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is live! We zorgen dat de livegang soepel verloopt en verwijzen alle pagina’s van je oude website door naar de nieuwe links. Natuurlijk koppelen we jouw nieuwe website ook aan Google Analytics en Google Search Console zodat jij de goede prestaties en resultaten zelf bij kunt houden.

8. Nazorg

Na dit mooie project samen, zwaaien we natuurlijk niet meteen af! In de weken nadat jouw website live is gegaan staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen we je graag met het oplossen van kleine problemen. Daarna kan je uiteraard gebruik maken van onze website onderhoudsservice en wellicht je site uitbreiden met een webshop!

Een greep uit onze samenwerkingen

Overtroffen verwachtingen

Via via kwamen we bij Menno terecht. Gekeken naar de websites die Menno gebouwd heeft zagen we al dat het niet anders kon dat wij ook een mooie website zouden krijgen. Menno is zeer flexibel en dat werkt erg prettig. Met vragen heb je altijd snel antwoord en hierdoor konden we heel snel schakelen en de website in een kort tijdsbestek online zetten. Alles was ook mogelijk. We zijn erg tevreden met het resultaat. Top service!

Nicole Koene

SK Roses

Voor Bongers expeditie wilden we een volledig nieuwe website laten maken. Menno heeft ons daarbij uitstekend geholpen en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
De samenwerking met Menno was zeer prettig, hij kwam eerst ons bedrijf bezoeken om goed te begrijpen wie wij zijn, hij dacht echt mee over het ontwerp , communiceert duidelijk en is no-nonsense.
Studio MVP is een aanrader!

RALPH VAN DER GRIJP

Bongers Expeditie

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?
Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Gemiddeld duurt de bouwfase van een website vier weken. Tussendoor hebben we regelmatig contact met elkaar en geven we je de tijd om feedback te geven. Afhankelijk van de tijd jij nodig hebt om feedback te geven, duren de meeste projecten tussen de één a twee maanden.
In welk systeem bouw jij je websites?

Als je door Studio MVP een nieuwe website laat maken gebeurd dit altijd in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Echter maken we geen gebruik van de standaard templates waar veel gebruikers WordPress van kennen. We gebruiken het systeem enkel als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken. Ook kunnen we dankzij dit systeem later gemakkelijk je website uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van jouw nieuwe website kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doorvoeren. Door het toegankelijke systeem hoef je niet in codes te zitten, maar kan je in een visuele versie aan de voorkant gemakkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen. Na afloop van het project spreken we nog een keer af en leggen we alles van A tot Z uit. Wil je dit liever aan Studio MVP over laten? Doormiddel van een onderhoudscontract passen wij maandelijks jouw website aan, mocht je hier behoefte aan hebben.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, gelukkig niet. Studio MVP houdt van heldere afspraken. Een website laten maken bij ons is dan ook een eenmalige investering. De website die wij voor je ontwikkelen is speciaal gemaakt voor jouw bedrijf. De prijs van de offerte is dan ook de prijs die je betaald voor jouw website. Uiteraard krijg je wel de mogelijkheid om bij ons webhosting en website onderhoud uit te laten voeren, maar hier ben je geheel vrij in.