Webhosting

Een domeinnaam, hosting en e-mail, altijd in de lucht!

Jouw website 24/7 veilig in de lucht

Iedere website draait op een server, hier wordt je website opgeslagen en gekoppeld aan jouw eigen domeinnaam. Dit noem je webhosting. Om ervoor te zorgen een website altijd snel blijft en nooit offline raakt, is het belangrijk om goede hosting te hebben. Studio MVP adviseert je graag in het kiezen van- of verhuizen naar de juiste hostingspartij en het juiste pakket.

Domeinnaam

Om een website online te zetten, heb je een domeinnaam nodig. Dit is de URL die je intypt in de adresbalk, zoals bijvoorbeeld www.studiomvp.nl of www.jouwbedrijf.nl

Hosting

De webhosting zorgt ervoor dat jouw website altijd in de lucht is. Studio MVP zorgt ervoor dat er snel verbinding wordt gemaakt met jouw website.

SSL Beveiliging

Een SSL-Certificaat zorgt ervoor dat je website een beveiligde verbinding heeft. Studio MVP koppelt deze aan jouw website, waardoor en een slotje in de adresbalk verschijnt.

E-mail

Een zakelijk mailadres is wel zo professioneel. Studio MVP regelt niet alleen een unieke url maar ook een proffesioneel e-mailadres, zoals bijvoorbeeld info@jouwbedrijf.nl

Webhosting Westland

Als je een website of webshop door Studio MVP laat ontwikkelen, kun je ervoor kiezen om deze website ook te hosten bij ons. Wil je geen zorgen meer hebben over jouw hosting, domeinnaam en e-mail? Breng je webhosting bij ons onder en jouw website is 24/7 veilig in de lucht!
€100,- (excl. btw)
per jaar

Neem vrijblijvend contact op!

Nu is het moment! Bel of mail vandaag nog om jouw ideeën vrijblijvend te bespreken.