Webhosting

Jouw website 24/7 en razendsnel in de lucht!

"
Home 5 Diensten 5 Webhosting

Wij verzorgen de webhosting.

Iedere website draait op een server, hier wordt je website opgeslagen en gekoppeld aan jouw eigen domeinnaam. Dit noem je webhosting. Om ervoor te zorgen een website altijd snel blijft en nooit offline raakt, is het belangrijk om goede hosting te hebben. Studio MVP adviseert je graag in het kiezen van- of verhuizen naar de juiste hostingspartij en het juiste pakket.

Domeinnaam

Om een website online te zetten, heb je een domeinnaam nodig. Dit is de URL die je intypt in de adresbalk, zoals bijvoorbeeld www.studiomvp.nl of www.jouwbedrijf.nl

SSL Beveiliging

Een SSL-Certificaat zorgt ervoor dat je website een beveiligde verbinding heeft. Studio MVP koppelt deze aan jouw website, waardoor en een slotje in de adresbalk verschijnt.

Hosting

De webhosting zorgt ervoor dat jouw website altijd in de lucht is. Studio MVP zorgt ervoor dat er snel verbinding wordt gemaakt met jouw website.

E-mail

Een zakelijk mailadres is wel zo professioneel. Studio MVP regelt niet alleen een unieke url maar ook een proffesioneel e-mailadres, zoals bijvoorbeeld info@jouwbedrijf.nl

Webhosting

Als je een website of webshop door Studio MVP laat ontwikkelen, kun je ervoor kiezen om deze website ook te hosten bij ons. Wil je geen zorgen meer hebben over jouw hosting, domeinnaam en e-mail? Breng je webhosting bij ons onder en jouw website is 24/7 veilig in de lucht!

Betrouwbare mailservers van Microsoft Office
Je mail is natuurlijk super belangrijk voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij Microsoft 365 aan in samenwerking met PC Maasland. Voor slechts €5,- per gebruiker per maand kan je gebruik maken van de maildiensten van Microsoft. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om uit te breiden met Data opslag (OneDrive) en gebruik maken van de software van Microsoft zoals Word, Excel, Powerpoint, etc.

Webhosting

vanaf €100 per jaar

Binnen één werkdag reactie, beloofd!