Vormgeving laten maken

Blijf hangen bij jouw doelgroep met opvallend design

Krijg eenheid in al je communicatie.

Maak een goede eerste indruk met unieke vormgeving. Studio MVP ontwerpt indrukwekkende logo’s, huisstijlen en drukwerk die jou onderscheiden van de rest. We vertalen jouw visie naar sterke en herkenbare bedrijfsuitstraling.

Logo

Een goed logo is het halve werk. Maak een goede eerste indruk met professioneel design.

Huisstijl

Sterke merkbekendheid met een consistente en professionele bedrijfsuitstraling.

Drukwerk

Mooie flyers, folders & brochures om jouw boodschap ijzersterk over te brengen.

Een ijzersterke huisstijl

vanaf €400

Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk, daarom is een sterke, herkenbare bedrijfsuitstraling de basis van iedere organisatie. Een goede en consistente huisstijl zorgt voor een professioneel overkomen en merkbekendheid.

Studio MVP ontwerpt unieke vormgeving voor zowel logo’s, drukwerk als complete huisstijlen. Op basis van jouw wensen voor een complete huisstijl of misschien alleen een logo, stellen we een passende offerte. Vervolgens gaan we samen in gesprek over jouw ideeën en de stijl en visie van jouw bedrijf. Met deze input ontwerpen we een branding die de kernwaarden van jouw organisatie versterkt.

Een greep uit onze samenwerkingen

Waarom Studio MVP?

Studio MVP ontwerpt design dat werkt. Opvallende ontwerpen voor vormgeving, websites en webshops die er niet alleen mooi uit zien, maar ook zichtbaar resultaat boeken.

Uniek design dat werkt

Websites, webshops en vormgeving met op maat gemaakt design dat direct bijdraagt aan de doelstellingen die jouw organisatie wil bereiken.

One-man-show

Korte lijnen en heldere afspraken, wij zijn er dol op. Menno van Paassen is het gehele project jouw contactpersoon en zorgt voor een strakke uitvoering.

Flexibel en bevlogen

Als een enthousiaste kameleon verplaatsen wij ons in jouw organisatie en leveren we eerlijk en deskundig advies voor een optimaal eindproduct!

Overtuigd de kwaliteiten van Studio MVP?

Klaar voor de volgende stap en zin om je doelen af te gaan vinken? Neem snel contact met ons op!

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze opdrachtgevers je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft Studio MVP met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Ik ben nog steeds erg blij dat ik via min netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!

Jesper van Mil

Van mil Bouwprojecten
Menno van Paassen heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties.

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment
Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno van Paassen, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno van Studio MVP is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Het is echt een plezier om met deze freelance designer mee samen te werken. Voor iedereen die nog steeds op zoek is naar een webdesigner: geloof ons, je moet Menno hebben!

David van Kruiselbergen

Oude Kerk Evenementen
We wisten (als Marketingbureau) heel goed wat we wilde en hoe het er ongeveer uit moest zien, maar Menno dacht mee vanuit de gebruiker/bezoeker en wist het idee tot een hoger niveau te brengen. Door regelmatig te sparren en meerdere tussenopleveringen waren we constant op de hoogte en konden we indien nodig direct feedback geven. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Het verliep heel soepel, dus zeer tevreden!

Ashley Alleman

Purple Wire

Handig om te weten

Het ontwikkelen van nieuwe vormgeving is altijd spannend. Over het algemeen is het een investering die je niet vaak doet, daarom is het begrijpelijk dat je wellicht met wat vragen zit voordat je deze volgende stap gaat zetten. Daarom beantwoorden we deze veel gestelde vragen graag!

Hoeveel voorstellen ontvang ik?

Studio MVP start met het maken van drie verschillende voorstellen. Deze drie basisideeën hebben allen verschillende denkrichtingen voor het logo. Op basis van jouw keuze voor één van de drie basisideeën werken we het design verder uit. Natuurlijk nemen we hier jouw feedback en ideeën in mee. Samen zorgen we voor een ijzersterk eindresultaat!

Krijg ik de bestanden als het logo af is?

Als Studio MVP jouw huisstijl of logo afrondt, sturen we jou alle bestanden voor zowel online als offline gebruik toe. Zo is jouw organisatie volledig in beheer van je eigen logo of huisstijl. Mocht je later een bepaalde versie van het logo nodig hebben – denk aan een jubileum versie – kunnen we dit uiteraard voor je regelen.

Wil jij ook de Most Valuable Player worden in jouw markt?

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Menno om jouw ideeën te bespreken! Samen maken we een plan om jouw online kansen te benutten.
Studio MVP scoort een 4.9 uit 5 op basis van 20 reviews.